palapes's FotoPage

By: palapes uum

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Thursday, 6-Sep-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Wajah-wajah APUP95

6036963 Lt. M Thou Hing Chuang
6036971 Lt. M Azhar bin Hj Azizi
7505457 Lt. M Samsor B Ismail
View all 18 photos...


Saturday, 18-Aug-2007 06:18 Email | Share | | Bookmark
Reunion APUP95- 2nd Day

pokok ni kecik jer dulu...
dulu kat tengah-tengah ni mana ada pokok
another view pokok kat belakang Kolej Telekom
View all 18 photos...
ni jalan-jalan kat dalam UUM.....dalam masa sendiri....kalau ada tambahan pun gambar makan cendol pulut jer....he he he


Dulu....1992, pokok ni kecik jer. ...Tahun 1995, pokok ni tak ler tinggi sangat.....balik dari CIW di Sempadan Malaysia Thai 10 hari pernah rehat kat kawasan ni sebelum mara ke Markas Palapes....masa tu, panas lagi...tapi sekarang....dah teduh, rendang dan rimbun Alahai memori


Ni plak...Megah berdiri tempat konvo, dinner etc....


Saturday, 18-Aug-2007 01:18 Email | Share | | Bookmark
Reunion Apup95 - 2nd Day

tempat berkumpul
 
 
View all 30 photos...
Hari ke-2 plak...

sorry...gambar PT pagi tak der sekeping pun....Idris dan Hamdan ada kut gamba masa PT pagi. so, Idris dan Hamdan hang edit la...bubuh kat sini gak. Gambar yang ada pun masa telematch. enjoy the pics










Barisan Hadapan...Pandangan Depan


posisi kiri ...Pandangan sipi.... ni namanya isteri-isteri cukup pandai masak dan jaga makan minum para suami ( kecuali Q ...dia maintain dari Tahun Pertama kat UUM ni....ala-ala amik baris ler ni... jangan mareeeeeeeeee


Kumpulan 1...alahai kenit-kenit....


kumpulan 2...tu dia ...besaq-besaq sungguh....





Friday, 17-Aug-2007 23:54 Email | Share | | Bookmark
Reunion 2007 - 1st Day

Banner sebagai penyambut tetamu
view dari dalam kereta
another view
View all 6 photos...
Dear all,
1st day of Reunion ke 8 di Universiti Utara Malaysia......




Dari Lebuh Raya Utara Selatan---area Gurun....


Presiden Tetap APUP95


Generasi ke - 2 APUP95


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net